Geleceğin Değişen Dünyasında İş Yapma Şeklinizi Çevikleştirin

Geleceğin Değişen Dünyasında İş Yapma Şeklinizi Çevikleştirin

Dünya çok hızlı değişiyor, teknolojiye baktığımızda ise her hafta yeni bir gelişmenin olduğunu görüyoruz . Toplum değişiyor, ekomi ise daha da zorlaşıyor. Aslında bu verileri değerlendirdiğimizde değişen dünyaya uyum sağlamanın , hayatta kalmanın tek yolu olduğunu görüyoruz.

Günümüzün popüler konusu olan agile(çevik) yaklaşımın işletmelere birden fazla yararı vardır. En önemli faydası, bu günlerde sıkça karşı karşıya kaldığımız değişimlere, müşteri veya gelir kaybetmeden hızlı ve verimli olarak adapte olmamızı sağlamasıdır.Firmalar yıllık planını ve hedeflerini belirlediğinde, kurum çalışanları verilen hedefler doğrultusunda hareket ederler. Ancak aylık, çeyreklik gibi kısa dönem hedefler belirlenmez ve değerlendirmeler yapılmazsa, değişimlerin farkına varılamaz.Firma iş yapma şeklini ve süreçlerini yeni düzene göre uyumlayamaz.

Yönetim guruların ağızlarından düşürmedikleri iki kelime “ Büyük düşün, küçük hareket et” agile yaklaşımının temelini oluşturur.


Hangi iş kolunda olursanız olun, hedeflerinizi sağlıklı olarak gerçekleştirmek için küçük parçalara bölmeli ve izlemelisiniz. Böylece değişimler sonucu oluşan fırsatları ya da sorunları zamanında farkedip, önlem alabilirsiniz. İşinizden maksimum verimi almak için, hedefler mutlaka kontrol edilebilir aksiyonlara bölünmelidir. PaperWork platformu, şirketin stratejik hedeflerine ulaşmak için süreçler üzerinden aksiyonları yönetir ve izler. Sistem süreçlerinizi analiz ederek, sorunları doğru tespit etmenize ve değişimi kolayca organizasyonunuza yaymanızı sağlar.


Süreçlerin dijital ortamda otomatize edilmesi ve merkezi bir platform üzerinden yönetilmesi agile yaklaşımın önemli parçalarından biridir.BPM sistemleri çalışanların zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlar. İşleri parçalara böler, görevler halinde yapılmasını sağlar. Süreç analizleri ile geri bildirim verilerini toplar. Olan biten hakkında organizasyonel farkıdalığın, kendiliğinden oluşmasını sağlar. Bu sayede işletmeler değişen koşullar karşısında hazırlıksız yakalanmaz, kısa sürede değişime ayak uydurur.


İşlerin önceliklendirilmesi agile yaklaşımın diğer önemli bir konusudur. Her an her şeyin olabildiği, modern dijital dünyada işlerin önceliklere uygun olarak yapılması, zamanın verimli kullanılmasını sağlar. PaperWork, çalışanların zaman planlamasını yapar.İşlerin kurumun hedeflerine uygun öncelik sıralaması ile yapılmasını sağlar. Çalışanların dikkatini öncelikli işlere yönlendirir.

Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin