İçeriğinizi ve Süreçlerinizi Tek Bir Yerden Yönetmeniz İçin Üç Neden

İçeriğinizi ve Süreçlerinizi Tek Bir Yerden Yönetmeniz İçin Üç Neden

Neden içeriğinizi ve süreçlerinizi tek bir yerden yönetmeniz gerekir? Bunun, üretkenliği, dönüş süresini ve verimliliği iyileştirmek gibi faydaları olacaktır.  

Bilgiye hemen erişilebilir

Başarılı bir işletme sahibi olabilmek için, güçlü bir organizasyon ve iletişim çok önemlidir. Bu, verilerin çalışanlarınız ve dizüstü veya telefon gibi cihazlarınız arasında pürüzsüzce, akıllı hareketlilikle akmasını sağlayan bir merkezi sisteme sahip olmak demektir. 

Tüm verilerinizin ve süreçlerinizin tek bir yerden yönetilmesi günlük işleri siz ve çalışanlarınız için daha kolay hale getirecek. Bu, belgelerin ve bilgilerin güncellendiğinde tüm sistemde güncellenecekleri ve herkesin son versiyona erişeceği anlamına da gelir. Güncel belgelere anlık olarak ulaşabilmeniz demek, işletmeniz yüksek bir verimlilik oranıyla çalışmaya devam edecek ve tüm çalışanlarınız, en yeni belgelerle çalışacaklar demektir.

Verilerin birden çok sistemde bulunması süreçlerde ve belgelerde kopyalamaya sebep olabilir ki, bu da görevlerin gerektiğinden daha uzun sürmesine ve ekipler arası karışıklığa yol açacaktır. Fakat tüm veriler tek bir sistemde toplandığında kontrolü ele almak ve analiz etmek kolaylaşır. Bu da işletmenizin, ağır ve verimsiz süreçleri hızlandırmasını ve iyileştirmesini sağlar. Böylece işletme performansı iyileşir. 

Günlük görevlerde harcanan vakti azaltma

Günlük görevlerde harcanan vakti azaltmak her zaman karlılığı arttıracaktır. Zaman yönetimi ve organizasyon becerileri çok önemlidir. Bu sebeple, tüm süreçlerinizi ve içeriğinizi tek bir sistemden yönetmek üretkenliği, verimliliği ve dönüş sürelerini arttıracaktır.

Tüm ekibinizin aynı sistemi kullanmasıyla birlikte, süreçleri ve iş yükünü anlık olarak izlemek ve sorunlu noktaları tespit etmek kolaylaşır. Bu da, olası trendleri incelemenize ve saptamanıza, işletmenizin hangi alanlarını iyileştirebileceğinizi araştırmanıza yardımcı olacaktır. 

Karlılığı yükseltmesinin yanı sıra, içerik ve süreçlerinizi yönetmek için merkezi bir veri havuzuna sahip olmak, müşteri memnuniyetini de yükseltecektir. Çünkü çalışanlarınız, değerli vakitlerini verilere erişmeye çalışarak harcamaz.  Asıl işlerine  odaklanıp bunlara daha çok zaman ayırabilecekler. Tek bir sistem kullanmak demek, tüm verilerin tek bir yere yüklenip buradan erişilebilir olması, böylece tüm ekip üyeleri için süreçlerinin yalınlaştırılması ve daha önemli görevler için vakit kazanılması demektir.

Yetkili personel ile belge paylaşımı

Eğer dış müşteriler ile çalışıyorsanız, tüm işinizi yöneten tek bir sistemde olması, yetkilendirilmiş müşterilerle kolayca veri paylaşabilmenizi sağlar. Bu, verileri dışa aktarma, indirme ve verilerin sıklıkla yanlış eklenebileceği veya bulunamayabileceği, verimsiz e-postalarla yönetilme sürecini ortadan kaldırır. Sadece e-posta sayısını azaltmaz, aynı zamanda sizin, müşterilerinizle daha hızlı ve daha kolay bir biçimde iletişime geçmenizi sağlar. iletişimi yalınlaştır, kontrol altın alır. İçeriği tek bir yerden yönetmek ayrıca tüm ilgili taraflardan her bir paydaşın, ilgili projeyle alakalı en son güncellemeleri ve güncel belgeleri görüntüleyeceği anlamına da gelir.

Yetkili personel ile belge paylaşımının yanı sıra, merkezi sistem aracılığıyla kullanıcıları da takip edebilirsiniz ki, bu sayede projelerin hangi aşamada olduğunu ve herhangi bir anda belli bir proje üzerinde kimin çalıştığını görebilirsiniz. Bu belgeleri dış personel ile paylaşabilmek ve üzerlerinde birlikte çalışabilmek, birlikte gerçek zamanlı olarak değişiklikler yapabileceğiniz ve bu değişiklikleri birlikte değerlendirebileceğiniz anlamına gelir. Bunun yanı sıra, bu, kendiniz ve müşterileriniz arasında daha büyük hedefler gerçekleştirmenizi ve nasıl iyileştirmeler yapılabileceğini fark etmenizi sağlayacaktır.  Tüm verilerinizi tek bir yönetim sisteminden yönetmenin birçok getirisi vardır. Bunlar temel olarak karlılığın, üretkenliğin ve müşteri memnuniyetinin arttırılmasıdır. Tüm süreçleri bir sisteme taşıma sürecini başlatma veya bunun işletmenize nasıl yardımcı olacağı hakkında sorularınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. 

Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin