Gerçek Zamanlı İçgörüler: İşletme Performansını Yükseltme Vakti

Gerçek Zamanlı İçgörüler: İşletme Performansını Yükseltme Vakti

Yüksek performanslı bir işletme olmak, tüm işletmelerin başarısı için ana faktörlerden biridir. Değişen zamanlara uyum sağlayabilmek ve yeni süreç ve teknolojilere ayak uydurabilmek çok önemlidir. Bunu yapabilmeniz için ister görev süresini analiz etmek, ister süreçlere göz atmak, ister gerçek zamanlı raporlar yürütebileceğiniz bir sistem kullanmak olsun, pek çok yol var. 

İçgörüler neden önemlidir?

İçgörüler işletme performansı için önemlidir çünkü size hangi alanlarda iyileştirmeler yapabileceğinizi ve üretkenliği nasıl arttırabileceğinizi gösterebilir. İşletmelerin maksimum performans alamadıkları pek çok alan vardır ki, bunlar şöyle sıralanabilir: 

  • Kötü hedefler
    • Şirketlerin neden kötü hedeflerle başarısız olduğu konusunda iki sebep vardır: ya hedefler çok zordur ve çalışanlar bunlara ulaşmaya çalışmıyorlardır, ya da hedefler çok kolaydır ve işletme performansını iyileştirmezler. Bu, motive eden fakat aynı zamanda iyileştirme için yeterince zorlayan hedefler belirlemeniz gerektiği anlamına gelir. 
  • Şeffaflık ve basitlik eksikliği
    • Eğer hedefler belirler fakat çalışanlarınıza bunun nedenini söylemez veya nereye ulaşmak için çalıştığınızı açıklamazsanız, bu, bir motivasyon kaybı hissi yaratabilir ve büyük resmi göremedikleri için çalışanlarınızın ne için çalıştıklarını sorgulamalarına neden olabilir. 
  • Yönetim katılımı ve iletişimi eksikliği
    • Yöneticinizle sıklıkla bilgilendirmeler ve toplantılar düzenlemek her zaman üretkenliği iyileştirmeye ve çalışanlarınızın hedefleriyle ekipteki rollerini uyarlamaya katkı sağlar. Bu, ayrıca çalışanların rollerinde, işletmeye yaptıkları katkıdan dolayı saygı gördükleri mesajını da verir. Problemlerin çözümüne ve verimliliği iyileştirmek için daha farklı neler yapılabileceğinin saptanmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra, iletişim, çalışanlarınızın nerede olduklarını, nasıl çalıştıklarını ve, eğer gerekliyse, nerelerde iyileştirmede veya yardımda bulunabileceğinizi anlamanızı sağlamakta çok önemlidir.  
  • Anlam eksikliği
    • Çalışanlarınızın kendi hedef ve amaçlarını belirlemelerini sağlamak, daha yüksek üretkenlik sağlar. Bunun sebebi, çalışanların kendi günlük işleri ve hedefleri ile ilgili amaçlar belirlemeleridir. Yönetim tarafından belirlenen ve çalışanların işleriyle ilgili bir anlamı olmayan hedefler motivasyon ve üretkenlik eksikliğine yol açabilir. 

Süreçleri, aktiviteleri ve kullanıcı performanslarını izleme 

Tek bir içerik yönetim sistemi kullanmanız, çalışanlarınızdan gerçek zamanlı içgörüler ve etkinlik performansı edinebilmenizi sağlayacaktır. Görev süresi gibi alanlarda raporları görüntüleyebilir ve yürütebilir, sonra da bu görev için belirli bir dönemdeki ortalama süreyi hesaplayabilirsiniz. Bu belli alanları yalınlaştırmanızda, nerelerde iyileştirme yapabileceğinizi bulmanızda ve belki de hangi alanları tamamen ortadan kaldırabileceğiniz konusunda size yardımcı olacaktır.

Kullanıcı performansını izlemenin yanı sıra, tek bir içerik yönetim sistemi kullanmak organizasyonu ve günlük işleriniz için bir düzeni temin eder. Yeni çalışanlar işe alırken her şeyin tek bir sistemde olması faydalıdır, çünkü tüm eğitim süreçleri ve günlük görevler tek bir yerde bulunur. Ayrıca, yeni çalışanlar da meslektaşlarının nerede olduklarını ve hangi görevleri üstlendiklerini görebilirler. 

Yukarıdaki tüm alanlar, özellikle de işletmenizin günlük görevlerine dair gerçek zamanlı içgörüleri izleme ve gözden geçirme imkanı, işletme performansını iyileştirmek istediğinizde size yardımcı olacaklardır. 

PaperWork Analytics, süreçlerin performansını ölçer. Sorunlu noktaları kolayca bulup, iyileştirmenizi sağlar

Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin