PaperWork ile 5S Süreçleri: İş Akışı Otomasyonu, Mobil Teknoloji, Analitik ve Görsel Takibin Gücü

PaperWork ile 5S Süreçleri: İş Akışı Otomasyonu, Mobil Teknoloji, Analitik ve Görsel Takibin Gücü

5S, işyerinde organizasyon ve temizliğin önemini vurgulayan bir metodolojidir. İşletmeler, yalın bir 5S süreci uygulayarak verimliliği artırabilir, hataları azaltabilir ve üretkenliği artırabilir. Bununla birlikte, bir 5S süreci tasarlamak ve uygulamak, özellikle manuel olarak yapıldığında zorlu ve zaman alıcı bir iştir. 

PaperWork, iş akışlarının tasarlanması ve modellenmesi için görsel, kullanıcı dostu bir arayüz sağlayan kapsamlı bir İş Süreci Yönetimi (BPM) çözümüdür. PaperWork, iş akışı otomasyon yetenekleri sayesinde 5S sürecinizdeki görev ve faaliyetlerin akışını otomatikleştirerek hataları azaltır ve verimliliği artırır. Ayrıca, kullanıcıların mobil cihazlarındaki kameralarını kullanarak fotoğraf çekmelerine ve bu fotoğrafları görevlere eklemelerine olanak tanıyan bir mobil uygulama sunar. 

PaperWork mobil uygulaması ile çekilen fotoğraflar sayesinde işyerinizin önceki ve sonraki fotoğraflarını karşılaştırabilir, 5S sürecinizin ilerleyişi ve işyeriniz üzerindeki etkisi hakkında net bir bilgi elde edebilirsiniz. Fotoğrafları karşılaştırarak çabalarınızın sonuçlarını görebilir, zaman içindeki ilerlemeyi takip edebilir ve bilgiye dayalı sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Ayrıca, PaperWork’in güçlü raporlama ve analiz özellikleri sayesinde süreç tamamlama süresi, görev tamamlama oranı ve diğer temel performans göstergeleri gibi metrikleri izleyerek 5S sürecinizin etkinliği hakkında net bir bilgi edinebilirsiniz. 

Doğruluk açısından, kullanıcıların fotoğraf çekerek ve bu fotoğraflar ile görevler başlatarak, bilgilerin doğru ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz. Bu, özellikle görsel denetimin önemli bir bileşen olduğu bir 5S sürecinde oldukça faydalıdır. Doğrudan bir mobil cihazdan fotoğraf çekebilme özelliği sayesinde kullanıcılar bilgileri yerinde yakalayabilir, hata riskini azaltır ve doğruluğu sağlar. 

İster mobilden ister webden, PaperWork’ün formlarını kullanarak, verimsiz kağıt ve Excel formlardan kurtulun

Verimlilik açısından, doğrudan bir mobil cihazdan fotoğraf çekme ve bunları görevlere ekleyebilme özelliği, kullanıcıların masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarına dönmek zorunda kalmadan bilgileri yerinde yakalayabilmesini sağlar. Bu, 5S sürecini kolaylaştırmaya ve görevleri tamamlamak için gereken süreyi azaltmaya yardımcı olur. 

İşbirliği açısından, kullanıcıların gerçek zamanlı olarak fotoğraf ve bilgiler ile görevler başlatmalarına olanak sağlayarak ekip üyeleri arasındaki işbirliğini geliştirir ve herkesin aynı bilgi kümesi üzerinde çalışmasını sağlar. Bu sayede iletişim ve koordinasyonun geliştirilmesine yardımcı olarak daha iyi sonuçlar elde edilmesine fırsat tanır. 

Mobil denetleme
Etiketler

Ne Düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bize Yazın

PaperWork'ü görmeden karar vermeyin!

Bizimle iletişime geçin, size özel bir demo gerçekleştirelim.

İhtiyaçlarınızı dinliyor ve sizin için özel bir demo hazırlıyoruz.

Kazançlarınız:
Sırada ne var?
1

Sizin için uygun bir zaman aralığı belirliyoruz.

2

Bir tanışma toplantısı düzenliyoruz.

3

Size özel bir demo gerçekleştiriyoruz.

Ücretsiz Demo Talep Edin